Vi söker nu en ny medarbetare

Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnationer.

Om oss

Det går bra för oss och vi har många intressanta projekt på gång. Som konsult på Magnacon AB får du möjlighet att arbeta med många spännande uppdragsgivare - både stora och små. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader, projekt i tidiga skeden med del i planprocessen och samhällsutvecklingen. Vi jobbar i hela byggprocessen från tidiga skeden till slutbesiktning.

Som projektledare fungerar du ofta som beställarens förlängda arm och leder om-, till- och nybyggnadsprojekt i kundernas fastighetsbestånd. Du ansvarar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter. I slutfasen sker en överlämning till drift- och förvaltningsorganisationen.

Om dig

Vi söker projektledare med goda marknadskontakter i Malmöregionen. Vi söker dig som med nyfikenhet och engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är självgående, drivande, målfokuserad och affärsinriktad. Vidare har du en öppen attityd, lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning på bygg/fastighet/samhällsutveckling och har 5-10 års erfarenhet av branschen. Du har antagligen arbetat eller arbetar som projektledare, byggledare, projektingenjör, entreprenadingenjör eller dyl. Du är väl förtrogen med byggprocessen och nyckelaktiviteterna i de olika skedena. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är ett krav. God kännedom om entreprenadjuridik och upphandlingsförfarande, samt kompetens som KA PBL nivå K och BAS P är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här

 

Kontaktperson gällande frågor eller mer information om tjänsten:
Hans Utter
0727-42 80 42