Driven Projektledare

Är du vår nya kollega?

Magnacon AB söker nu en ny medarbetare. Vi söker en driven projektledare för alla typer av byggprojekt. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnationer.

Det går bra för oss och vi har många intressanta projekt på gång. Som konsult på Magnacon får du möjlighet att arbeta med många spännande uppdragsgivare - både stora och små. Vi jobbar i hela byggprocessen från tidiga skeden till slutbesiktning.

Som projektledare fungerar du ofta som beställarens förlängda arm och leder om-, till- och nybyggnadsprojekt i kundernas fastighetsbestånd. Du ansvarar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

Vi söker projektledare med goda marknadskontakter i Malmöregionen. Vi söker dig som med nyfikenhet och engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är självgående, drivande, målfokuserad och affärsinriktad. Vidare har du en öppen attityd, lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. Egenskaper som vi värdesätter högt är om du är glad, har en positiv inställning till dina medmänniskor och lever ett hälsosamt liv.

Vi ser gärna att du har adekvat utbildning med inriktning inom bygg/fastighet/samhällsutveckling och har 5-10 års erfarenhet av branschen. Du har antagligen arbetat eller arbetar som platschef, projektledare, byggledare, projektingenjör, entreprenadingenjör eller dyl. Du är väl förtrogen med byggprocessen och nyckelaktiviteterna i de olika skedena. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska är ett krav. God kännedom om entreprenadjuridik och upphandlingsförfarande, samt kompetens som KA PBL nivå K och BAS P är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Junior Projektledare

Är du vår nya kollega?

Magnacon AB söker nu en ny medarbetare. Vi söker en junior projektledare för alla typer av byggprojekt. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnationer.

Det går bra för oss och vi har många intressanta projekt på gång. Som konsult på Magnacon får du möjlighet att arbeta med många spännande uppdragsgivare - både stora och små. Vi jobbar i hela byggprocessen från tidiga skeden till slutbesiktning.

Som junior projektledare bistår du en erfaren projektledare i om-, till- och nybyggnadsprojekt. Du kommer även att driva mindre deluppdrag och utredningar samt hjälpa till med avtal, budget, tidplaner, mm.

Vi söker en junior projektledare med intresse för bygg och fastighetsmarknaden i Malmö/Lundregionen. Vi söker dig som med nyfikenhet och engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är drivande och målfokuserad. Vidare har du en öppen attityd, lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. Som junior projektledare hos Magnacon får du en unik möjlighet att arbeta med erfarna projektledare. Du kommer att vara delaktig i projekt från idéskedet till färdigställandet och lära dig ett projekts alla faser. Mycket handlar om att leda och styra andra människor varför stora vikt läggs vid hur du kommunicerar och samspelar med andra. Egenskaper som vi värdesätter högt är om du är glad, har en positiv inställning till dina medmänniskor och lever ett hälsosamt liv.

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning på bygg/fastighet/samhällsutveckling. Du är förtrogen med byggprocessen och nyckelaktiviteterna i de olika skedena. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Kännedom om entreprenadjuridik är meriterande.

Välkommen med din ansökan!