FRÅGOR? SAMARBETE?

HÖR AV DIG TILL OSS.

Magnacon AB

Oskar Rydberg

Oskar Ryberg

Oskar är en engagerad bygg- och projektledare som under sina många år i branschen har jobbat framför allt med skolor, sjukhus, bostäder och industrier.

Engagemanget är lika stort oavsett om det är ett stort eller litet projekt och med Oskar i teamet garanteras beställaren en trygg resa genom projektet och hög kvalitet på slutprodukten.

0702-69 63 81

Hans Utter

Hans Utter

Hans har lång erfarenhet av att både arbeta med och driva större projekt. Framför allt inom bostadsutveckling, men även som interimistisk vd i utvecklings- och exploateringsbolag.

Utöver hans gedigna branschkunnande har han en unik förmåga att sätta ihop en arbetsgrupp med rätt blandning av kompetens och erfarenheter och sedan få alla att dra åt samma håll.

0727-42 80 42

Anders Hinn

Anders Hinn

Anders har ett brinnande engagemang för samarbete och partnering liksom för utveckling av ledningsorganisationer. Med sin entusiasm och drivkraft sprider han glädje samtidigt som han med säker hand lotsar projekten i mål.

Under sina många år i samhällsbyggnadsbranschen har han arbetat med de flesta typer av projekt, samhällsfastigheter är något av ett specialområde för honom.

0702-73 44 68

David Forssell

David Forssell

David har lång erfarenhet i byggbranschen, bred kunskap av olika roller och stor förståelse båda av att driva, leda och utföra projekt.

För honom är det viktigt att både människorna och projektet mår bra och att avsluta uppdraget med hög kvalité. Det har därför blivit en självklarhet att arbeta som besiktningsman och med eftermarknad där kunden och detaljer står i fokus.

0709-12 30 50

Kontakta oss

Adress:

Magnacon AB
Spolegatan 10

222 20 Lund

info@magnacon.se