FRÅGOR? SAMARBETE?

HÖR AV DIG TILL OSS.

Magnacon AB

Oskar Rydberg

Oskar Ryberg

Oskar är en engagerad bygg- och projektledare som under sina många år i branschen har jobbat framför allt med skolor, sjukhus, bostäder och industrier.

Engagemanget är lika stort oavsett om det är ett stort eller litet projekt och med Oskar i teamet garanteras beställaren en trygg resa genom projektet och hög kvalitet på slutprodukten.

0702-69 63 81

Hans Utter

Hans Utter

Hans har lång erfarenhet av att både arbeta med och driva större projekt. Framför allt inom bostadsutveckling, men även som interimistisk vd i utvecklings- och exploateringsbolag.

Utöver hans gedigna branschkunnande har han en unik förmåga att sätta ihop en arbetsgrupp med rätt blandning av kompetens och erfarenheter och sedan få alla att dra åt samma håll.

0727-42 80 42

Anders Hinn

Anders Hinn

Anders har ett brinnande engagemang för samarbete och partnering liksom för utveckling av ledningsorganisationer. Med sin entusiasm och drivkraft sprider han glädje samtidigt som han med säker hand lotsar projekten i mål.

Under sina många år i samhällsbyggnadsbranschen har han arbetat med de flesta typer av projekt, samhällsfastigheter är något av ett specialområde för honom.

0702-73 44 68

Torbjörn Kragh

Torbjörn Kragh

Torbjörn har en lång erfarenhet från byggbranschen både som hantverkare och arbetsledare.  Med en nytagen examen i produktionsledning tar han nu steget över och blir bygg- och projektledare.

Med en kombination av produktionserfarenhet, engagemang och teamkänsla kommer Torbjörn leda nya framgångsrika projekt.

0702-06 51 00

Daniel Tengberg

Daniel Tengberg

Daniel är en driven och engagerad person med lång erfarenhet både från produktion och byggledning. Hans positivism och laganda är ett signum oavsett projekttyp. Daniel har under sina många år i branschen blandat nyproduktion av bostäder och industrifastigheter med ombyggnadsprojekt av skolor, bostäder och kulturminnesbyggnader.
Med Daniel i projektet säkerställs en framåtanda att nå målen där alla i arbetsgruppen bidrar till en “roligt att jobba”-känsla.

0705-71 02 55

Tove

Tove Dahlström

Tove kommer från Lunds kommun där hon de senaste åren har arbetat som byggnadsinspektör. Tove har bred kunskap inom bygglagstiftning och hela byggprocessen och har jobbat med såväl mindre ombyggnadsprojekt till privatpersoner som stora samhällsbyggnadsprojekt.

0709-12 30 50

Kontakta oss

Adress:

Magnacon AB
Fabriksgatan 2F
222 35 Lund

info@magnacon.se

7 + 4 =